Op 16 januari, 2016 werd de Stadstuyn verkozen tot beste Horeca zaak en tot beste Zaak van Hulst voor 2016. Bedankt voor uw ondersteuning!

  

  

 

 

 

Steenstraat 20
4561 AS  HULST 
Nederland 

Tel: +31 (0) 6 53 41 61 21

  

 

Leveringsvoorwaarden
 

De Stadstuyn heeft inmiddels een paar vaste kookclubjes die om de paar weken bijeenkomen voor een gezellige maar vooral leerzame middag of avond. 

De groep is maximaal 10 personen, zodat iedereen ook echt wat kan doen. Qau keuken zijn we van alle werelddelen thuis. Frans, Italiaans, Indonsisch, Thais, Japans, etc. Je kunt ook kiezen voor verschillende technieken. Daarnaast natuurlijk ook de seizoensgebonden workshops om bijvoorbeeld optimaal op de feestdagen voorbereid te zijn. U krijgt altijd het volledige recept mee naar huis. Onze gerechten blinken uit in eenvoud van voorbereiding, maar professioneel van smaak en uiterlijk. Hierdoor kun je thuis goede sier maken en zonder stress een mooi diner op tafel zetten.


Groepen groter dan 10 personen kunnen in combinatie met een andere activiteit hun programma vullen. Denk daarbij o.a. aan wijnproeverij, bloemschikken, tafelschikken. 


We starten binnenkort ook met kookworkshops waarop u kunt inschrijven. Ook als bedrijfsuitje zijn de kookworkshops zeer geschikt.
 

Heeft u daarin interesse, laat dan hier uw gegevens achter zodat wij u over de data kunnen informeren.

UA-47484040-1